2020.11.23. - Kelemen, Klementina

Örökmozgó Alapítvány - Mozgásterápia

Örökmozgó Alapítvány - Mozgásterápia
Örökmozgó Alapítvány - MozgásterápiaAz Örökmozgó Alapítvány bemutatkozása: Az alapítvány létrehozásának gondolata, egy már évek óta fennálló probléma hiánypótlásaként fogalmazódott meg. Régóta köztudott, hogy a fejlődésükben, tanulásukban eltérést mutató gyermekek számára a mozgásterápiák jelentik fejlődésük első állomását. Az itt elsajátított mozgásmintákon keresztül ügyesednek, érlelik agyuk egyes területeit. Az alapítvány megalakulásával szeretnénk elérni, hogy egy szervezeti egységen belül lehessen megtalálni a lehető legszerteágazóbb mozgásterápiás fejlesztéseket, magas szintű szakmai háttérrel.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%
Az Alapítvány céljai:

- Ismeretterjesztés, tájékoztatás
- Szűrés
- Személyre szabott, kis létszámú fejlesztések
- Komplex személyiség fejlesztés, integrálás
- Társas kapcsolatok fejlesztése, közösségalkotás
- Tolerancia a mássággal szemben
- Szabadidős programok szervezése, sportolás, táborozás
- Családias légkör teremtése
- Játékos úton történő fejlesztés
- Sikerélmény és felszabadultság a foglalkozásokon
- Csapatmunkával a leghatékonyabban fejleszteni a gyerekeket
- Pedagógusaink, terapeutáink kreativitásának és szakmai autonómiájának megőrzése

Az Örökmozgó Alapítvány részére az adó 1%-os felajánláshoz az adószám: 18110070-1-41

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Örökmozgó Alapítvány

Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!