2024.04.25. - Márk

Játszoda Sport és Kulturális Közhasznú Egyesület - Sport és kulturális tevékenység

Játszoda Sport és Kulturális Közhasznú Egyesület - Sport és kulturális tevékenység
Játszoda Sport és Kulturális Közhasznú Egyesület - Sport és kulturális tevékenységA Játszoda Sport és Kulturális Közhasznú Egyesület bemutatkozása: Az önfeledt, játékkal töltött időszakok, nagyon fontosak a gyermekek fejlődésében, személyiségük, önállóságuk kialakulásában. Így tanulják meg használni testi és lelki adottságaikat, fejlődik kreatív feladatmegoldó képességük, fantáziájuk. Mi, ezért úgy gondoljuk, hogy nem mindegy mivel és hogyan tölti a gyermek azokat az igazán komoly, és fogékony pillanatokat, amelyekre a felnőttek csak legyintenek, és ennyit mondanak: Ez csak játék... csak játszik a gyerek!
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A megismerő tevékenység, a mozgás, a beszédfejlődés és a szocializációs képességek szoros összefüggésben vannak egymással és meghatározzák a gyermekek jövőjét. A szakszerű fejlesztés segítségével megkönnyítjük az iskolai tanulmányaikat és hozzásegítjük őket a sikeres élethez. A Játszodában pont ezt biztosítjuk a gyermekek számára: játékos fejlesztést, komoly szakmai háttérrel!

A Játszoda nem egy gyerek-megőrző játszóház, hanem összetett és komplex fejlesztő-pedagógiai módszerek alapján működő intézmény. A játszóház megjelölés azt jelenti, hogy a komoly fejlesztő pedagógiai munkát a gyermekek számára élménygazdag, önfeledt, játékos formába öntjük.

Amit a Játszoda ad

A hozzánk forduló gyerekeknek különböző fejlesztő és szabadidős foglalkozásokon van lehetőségük részt venni. Szabadidős foglalkozásainkon vidám, ámde felettébb hasznos időtöltésben van része a gyerekeknek.

A fejlesztő foglalkozások közé tartozik többek között az mozgásterápia vagy a vizitorna is. Ugyanakkor törekszünk a különböző fejlesztőmódszerek összetett alkalmazására is. Mivel minden ember és gyermek különböző, ezért a foglalkozásokat is egyénreszabottan alakítjuk ki, kihasználva az elérhető fejlesztő módszerek lehető legjobb együttes hatását. Ebben segít a különböző területek szakembereinek együttműködése a Játszodában.

>Minél korábban!

Foglalkozásaink célja a korrekció mellett nagyrészt a megelőzés, illetve a lehető legkorábbi fejlesztés. Ezért, már az egész kisbabákat is várjuk a korai fejlesztésre. Szakembereink sok olyan apró jelből tudnak következtetni a gyermekek fejlődési zavaraira, melyek esetleg még nem jelentenek problémát, de a későbbiekben kialakuló zavarokra figyelmeztetnek. Minél korábban kezdődik a tudatos fejlesztés, annál hatékonyabb. A gyermekek számára is sokkal könnyebb, ha már az elején a helyes irányba állítjuk őket, mint ha az iskolában megmutatkozó súlyosabb problémákat kell helyrehozniuk.

Jobb későn, mint...

Ha nagyobb, idősebb gyermeknél vesznek észre problémákat, akkor sincs még túl késő. Körülbelül 12-13 éves korig még érdemes és lehetséges is a fejlesztés, a korrekció. Elsősorban az írás, olvasás, mozgáskoordinációs, koncentrációs problémákkal küzdő, vagy viselkedés-zavaros, iskola/óvoda éretlen gyermekeknek tudunk hathatós segítséget nyújtani.

A gyermek a családban nő fel

A család szerepe meghatározó a gyermek fejlődésében, ezért törekszünk a lehető legjobb együttműködésre a szülőkkel. A foglalkozásaink nyitottak az érdeklődő szülők/nagyszülők számára, így a gyakorlatban tudják végigkísérni gyermekük fejlődését. Szakmai tanácsok mellett sok gyakorlati fogást és fejlesztő eszközt is megismertetünk a szülőkkel, hogy ezek alapján otthon is tudjanak a gyermekkel önállóan foglalkozni. Ezzel kevesebb idő alatt nagyobb eredmény érhető el, hiszen a gyermeke folyamatosan fejlődik, nem csak akkor, amikor a Játszodában van!

További információ a szervezetről: Játszoda Sport és Kulturális Közhasznú Egyesület

Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!