2024.04.20. - Tivadar

Humano Modo Alapítvány - Szabadidős tevékenységek segítése

Humano Modo Alapítvány - Szabadidős tevékenységek segítése
Humano Modo Alapítvány - Szabadidős tevékenységek segítéseA Humano Modo Alapítvány bemutatkozása: A Humano Modo Alapítvány a fiatalok nevelésével, képzésével, a családok szociális, mentálhigiénés és érdekvédelmi megsegítésével összefüggő, tanórán kívüli és szabadidős tevékenységek segítését tűzte ki célul. Ezen felül kiemelt feladata az alapítványnak a sérült fiatalok minél nagyobb arányú bevonása a többségi társadalom életébe. A programokat együttműködési megállapodás keretei között az iskola jól felszerelt helyiségeiben illetve külső helyszínek bevonásával valósítjuk meg.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Az alapítvány célcsoportja pedagógiailag, szociálisan és társadalmilag fokozottan hátrányos helyzetűek. A fiatalok az életkor előrehaladtával sem lesznek képesek az önálló életvezetésre, az önálló közlekedésre, sokuk folyamatos ápolásra, gondozásra szorul. A szülők a legtöbb esetben egyben a gondnokuk, gyámjuk gyermekeiknek, és életük végéig nevelik, segítik őket.

Az értelmi sérült gyermek vagy fiatal nem tudja a saját érdekét képviselni, a mindennapi élet szokásos ügyleteit lebonyolítani, kiszolgáltatott. Helyzetükben az is probléma, hogy az őket gondozó szülők nagy része nem ismeri azokat a jogokat és lehetőségeket, amelyeket az állam, a társadalom éppen az ő megsegítésük érdekében hozott. Sok szülő nehezen tudja elfogadni gyermeke állapotát, s esetleg nem is tudja megfelelően megfogalmazni problémáit. Az egyes ügyek intézésénél olyan utakat kell bejárnia, melynek állomásai között könnyen el lehet tévedni, a fölösleges ügyintézésbe bele lehet fáradni.

A családok nagy részében az egyik szülő a gyermek ápolását, nevelését végzi, ezért nem képes elhelyezkedni, az egykeresős családok pedig az anyagi ellehetetlenülésbe sodródnak. Jelentős arányú a csonka családok száma. Gyakran nem tudnak igénybe venni olyan szabadidős tevékenységeket, amelyek segítenék a gyermek lelki és mentális fejlődését, valamint a szülőket abban, hogy gyermeküket el tudják fogadni, s meg tudják előzni a családok széthullását.

Az Alapítvány folyamatosan próbálja feltárni az újabb lehetőségeket a gyermekek fejlesztésére és a családok megsegítésére.

A Humano Modo Alapítvány részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 19022826-1-42

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Humano Modo Alapítvány


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!