2024.03.29. - Auguszta

Előtted az Élet Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapítvány - Daganatos gyermekek és családjaik támogatása

Előtted az Élet Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapítvány - Daganatos gyermekek és családjaik támogatása
Előtted az Élet Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapítvány - Daganatos gyermekek és családjaik támogatásaAz alapítvány bemutatkozása: Az Előtted az Élet Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapítvány 2008. április 27-én alakult azzal a céllal, hogy azok az ismerősök, barátok és ismeretlenek, akik szerették volna támogatni gyermekünk, Bollók Bence gyógyulását, hivatalos formában meg tudják tenni. Sajnos Bence 2008. december 22-én agydaganat következtében elhunyt. De mindenképpen szeretnénk hosszútávon működtetni szervezetünket és több hasonló sorsú családot is anyagilag, erkölcsileg támogatni. Ehhez azonban támogatókat kell keresnünk.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Saját családunkban tapasztaltuk, hogy egy daganatos gyermek a családban minden szempontból teljesen felforgatja a család életét. Anyagilag, lelkileg és erkölcsileg is. Hosszútávon a családok nem tudják önerőből, segítség nélkül a daganatos gyermek gyógyíttatását finanszírozni. A sok utazás, táplálék-kiegészítők beszerzése, alternatív kezelések, az egészséges étkezés biztosítása (bioélelmiszerek) felemésztik a családok anyagi tartalékait. Az ilyen esetekben az egyik szülő (általában az édesanya) feladja munkahelyét és csak a beteg gyermek gondozásával foglalkozik, így a családok anyagi helyzete rohamosan romlik.

Céljaink:

- A daganatos gyermekek és családjának támogatása, a daganatos gyermekek ellátásának segítése, továbbá:
- egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító, egészségügyi rehabilitációs tevékenység
- szociális tevékenység, családsegítés, rehabilitációs foglalkoztatás,
- az egészséges életmóddal kapcsolatos szemléletformálás,
- az általános egészségmegőrzés alapjainak és az egészséges táplálkozás tanítása,
- az egészségmegőrzés területén alternatív segítő módszerek megismertetése,
- tanfolyamok, ismeretterjesztő előadások szervezése, klubok működtetése.

Az Előtted az Élet Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapítvány részére az adóegyszázalék felajánláshoz az adószám: 19383004-1-19

További információ a szervezetről: Előtted az Élet Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapítvány


Ne hagyja elveszni az adó 1% forintokat, támogatása életeket menthet!
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!