rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Segítség kérése Új kívánság feladása

 • Share on Tumblr
  Bernadett
  Bernadett
  Angyali.hu Alapítvány

  - kívánságteljesítés,

  - jótékonyság,

  - rászorulók támogatása,

  - gyógyulás támogatása,

  - kórháztámogatás,

  - betegség megelőzés,

  - kívánságteljesítő.

  Kívánságteljesítő Angyalaink segítik a beteg / nélkülöző gyerekek, rászoruló családok boldogabb életét. Segítsünk közösen a problémák megoldását! Szerezzünk együtt örömet!

  Segítség kérése

  .A párom anyukája 2 hete elhunyt.Nincs senki aki segítene.Én jelenleg a három gyermekemmel és a kis pocak lakóval itt vagyok a szüleimnél de állandó lelki terror alatt vagyunk.Apám alkoholista.Állandóan kiabál.Nem bírjuk tovább.Nem szeretném a gyermekeimet elveszíteni.A párom hazautazott Debrecen mellé, családi házukba de oda nem tudunk menni, helyhiány miatt.Próbál valamit intézni ott de nem sok sikerrel, mivel nincsenek millióink.Találtunk egy ingatlant ott ami 2 millió forint, de nem tudjuk megvenni. Csokot megkapnánk viszont feltétele a 180 napos tb..Ami páromnak nyár véglre lesz meg.Addig viszont az ingatlan elkel.És nem lehetünk addig együtt.Nem birom már.Nagyon nehéz így 8 hónapos terhessen.Reményvesztett vagyok.Csak legalább annyi segítséget szetetnék kérni ha lenne valaki aki megvenné nekünk ezt az ingatlant amit persze a nevére vásárolna, én és párom havi 50 ezerrel tudnánk törleszteni míg a csok elintéződik.Akkor meg kifizetnénk egyben a fent maradt összeget.

  Share on Tumblr
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • Hozzászólások