rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Karácsony Új kívánság feladása

 • Share on Tumblr
  Katalin
  Katalin
  Angyali.hu Alapítvány

  - kívánságteljesítés,

  - jótékonyság,

  - rászorulók támogatása,

  - gyógyulás támogatása,

  - kórháztámogatás,

  - betegség megelőzés,

  - kívánságteljesítő.

  Kívánságteljesítő Angyalaink segítik a beteg / nélkülöző gyerekek, rászoruló családok boldogabb életét. Segítsünk közösen a problémák megoldását! Szerezzünk együtt örömet!

  Karácsony

  Sziasztok. Röviden bemutatkozom.37 éves ,6 gyermek édesanyja voltam 2013.ig,amikor 12 éves fiam elvesztettem. 5 gyermekem van,a legnagobb 20 éves lesz önálló. 17 a fiam aki sajnos édesapjával él,mert ahol lakunk egy apro épület ahol 3 pici testvérük van. 5 éves a kislány,3 és fel a fiam,3 hós a picilány. Nagyon nagy szegenysegben élünk,párom közmunkán,ahogy én is a szülésig. Bevételünk szinte teljes mértékben adósságra megy. Szeretnék a gyermekeimnek Karácsonyt. Sajnos nem megy. Szeretnének ajándekot,amit ki is néztek,de ha beleszakadok semm tudom megvenni. Ételt szeretnék az asztalra. Sajnos nekik nem volt meg igazi Karácsonyuk. Olyat szeretnek ami gyerekkoromban volt. De ez nekünk csak álom. Ha ebben valaki tud segiteni örökre hálás lennék. Köszönöm hogy leírhattam

  Share on Tumblr


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • Hozzászólások