rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Bajban vagyunk! Új kívánság feladása

 • Share on Tumblr
  Ocskay Attiláné
  Ocskay Attiláné
  Angyali.hu Alapítvány

  - kívánságteljesítés,

  - jótékonyság,

  - rászorulók támogatása,

  - gyógyulás támogatása,

  - kórháztámogatás,

  - betegség megelőzés,

  - kívánságteljesítő.

  Kívánságteljesítő Angyalaink segítik a beteg / nélkülöző gyerekek, rászoruló családok boldogabb életét. Segítsünk közösen a problémák megoldását! Szerezzünk együtt örömet!

  Bajban vagyunk!

  Ocskay Attiláné vagyok Mindketten közfoglalkoztatottak vagyunk a jövedelmünket letiltották egyéb tartozás miatt a Végrehajtó! A férjem fizetése 32 ezer ft az én fizetésem 28500ft.A gázpalackunk kifogyott.Sajnos ez év januárjában leégett az egyik szobánk, mindenünk odalett. Az Önkormányzat segített kamatmentes kölcsönnel amit most ki is fizettünk teljesen Sajnálatos módon Édesapám megtért teremtőjéhez A temettetésről az Önkormányzat gondoskodott kamatmentes kölcsönnel amit apránként fizetünk vissza Édesannyámmal együtt havi 30ezer ft-tal. Sajnos jönnek az ünnepek nem elég hogy egy családtagommal már nem ünnepelhetek de akkor még nem lesz mit tenni a karácsonyi asztalra sem. Semmi élelmiszerünk nincsen és nem tudok kihez fordulni segítségért. Nem kenyerem a hazudozás így egészen nyugodtan leinformálhatnak bennünket.
  Mindketten a férjemmel együtt sajnos elég betegesek vagyunk havonta több alkalommal járunk a Gyulai Pándy Kálmán kórházba!Várom mielöbbi válaszukat!
  Tisztelettel: Ocskay Attiláné

  Share on Tumblr


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • Hozzászólások