rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Szeretnék rágni Új kívánság feladása

 • Share on Tumblr
  Duchaj Boszy Ági
  Duchaj Boszy Ági
  Angyali.hu Alapítvány

  - kívánságteljesítés,

  - jótékonyság,

  - rászorulók támogatása,

  - gyógyulás támogatása,

  - kórháztámogatás,

  - betegség megelőzés,

  - kívánságteljesítő.

  Kívánságteljesítő Angyalaink segítik a beteg / nélkülöző gyerekek, rászoruló családok boldogabb életét. Segítsünk közösen a problémák megoldását! Szerezzünk együtt örömet!

  Szeretnék rágni

  Három gyermekes anyuka vagyok és a fogaim teljesen tönkre mentek, már csak bal oldalt tudok enni ahol felül és alul már egy-egy rágófogam van dde olyan terhelés alatt va ez a két fogam (már ezek is be vannak tömve) hogy mostmár az alsó fogam elkezdett letöredezni a tömésről.
  Jobb oldalt hátul csak felül van egy tömött fogam ott nem tudok rágni, a felső szemfogaim már hiányoznak a metszők tömve és széttöredezve.
  Nagyon el vagyok keseredve,hiába jártam tömetni őket teljesen szétmentek így ki kellett őket huzatnom és a megmaradtara is ez vár.
  Évek óta ne mosolygok,nem tudok már almát enni,most pedig biztos vagyok benne ezt az egy ragofogam is kihúzzák így már csak pépest tudok enni.
  Az elollévők is bármikor kitörhetnek akkor még ennyire se tudok harapni.
  37 éves vagyok és teljesen elkeseredetten, nem tudom a fogpotlást kifizetni. Felül már csak kivehetős lehet alul még nem mert az alsó elollévők még jók.
  Köszönöm ha bárki segít nekem, akár anyagilag akár úgy hogy mint szakember segit.

  Share on Tumblr
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • Hozzászólások