2024.03.19. - József, Bánk

Babszem Jankó Gyermekszínház Közhasznú Kulturális Egyesület - Kulturális tevékenység

Babszem Jankó Gyermekszínház Közhasznú Kulturális Egyesület - Kulturális tevékenység
Babszem Jankó Gyermekszínház Közhasznú Kulturális Egyesület - Kulturális tevékenységA Babszem Jankó Gyermekszínház Közhasznú Kulturális Egyesület bemutatkozása: A Babszem Jankó Gyermekszínház 1998-ban jött létre négy állandó taggal, de produkcióink során gyakran kérünk fel társulatunkon kívüli művészeket is. Társulatunk 15 éve készít mesejátékokat és zenés foglalkoztató műsorokat óvodás és kisiskolás gyermekek számára. Az előadásokon arra törekszünk, a klasszikus gyermekszínházi hagyományokat figyelembe véve, hogy apró nézőink, (amennyiben az előadás keretei közé szervesen beilleszthető) résztvevőivé váljanak a színpadi eseményeknek.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A társulat tudatosan vállalja a kulturális élet szempontjából hátrányos helyzetű települések segítését.

A Babszem Jankó Gyermekszínház Közhasznú Kulturális Egyesület részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18576597-1-10

További információ a szervezetről: Babszem Jankó Gyermekszínház Közhasznú Kulturális Egyesület


Ne hagyja elveszni az adóegyszázalék forintokat, támogatása életeket menthet!
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!