2024.07.18. - Frigyes
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Segíts kérlek !

Segíts kérlek !

  170000 Ft

  Csak regisztrált felhasználóknak!

  06309057624

Tisztelt úram hölgyem! Segitséget szerettnék kérni egyedűlnevelő anya vagyók Sajnos nem ojan megfelelő lakasban lakom 2 kiskoru gyrmekkemel de szeretet öszetart Sajnos vilanyúnk nincs kikapcsolták az ármat nincs bútorúnk sem ágyúnk a földön alszúnk semilyen tüzelésü lehetösségünk sincs sajnos 26ezer ft a jövedelmem abol 2gyermekemel nehezen élünk kislányom 9éves kisfiam 6éves ha esetleg bármiben túdnának segiteni annak örülnék nagyón mivel gyermekeim kívánsága melegbe legyenek és legyen élelem és vilany sajnos a vilany nagyón sokba kerűl 170ezer ft Kérem segicsenek amiben túdnak tisztelettel Mező szandra Mezősas Béke ut 21 4134 06309057624
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!