rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Galéria » Érdekességek, beszámolók » Élelmiszerosztás - a szegénység visszaszorításáért küzdünk

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Élelmiszerosztás - a szegénység visszaszorításáért küzdünk
  A(z) Élelmiszerosztás - a szegénység visszaszorításáért küzdünk című képet 4394 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Bohócdoktorok - gyermekmentés Plüssmaci adományok az adventi ünnepekre, nélkülöző gyerekeknek Állatmentés: Az Orpheus Állatvédő Egyesületnek köszönhetően Mackó szerető Gazdihoz került Gyermekvédelem, adományosztás Mesedoktor Csapat akcióban Zselyke babakocsit kapott Élelmiszerosztás Magára hagyott kutyatestvéreket mentett meg az Orpheus Állatvédő Egyesület Önkéntes csapatunk is élelmiszert gyűjtött Mikulásgyár - adomány az afdományosztáshoz Díjátadó, tehetséges alkotónak, Tifaninak Élelmiszerosztás - 250 ételcsomag került családokhoz, idősekhez


 • Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

  Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

  Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

  Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • további képek