rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Galéria » Angyali.hu képes beszámoló » Adventkor az idősekről sem feledkeztünk meg!

 • 136084

  angyali.hu  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Adventkor az idősekről sem feledkeztünk meg!
  A(z) Adventkor az idősekről sem feledkeztünk meg! című képet 2955 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Élelmiszert osztottunk Élelmiszerosztás, gyermekétkeztetés Önkéntes segítők Ezer jótékonysági Mikulás csomag készítést támogattunk Jutalom csokoládé A Mátrix Alapítvány Mesedoktor Mozgalma - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! Mikulás támogatás, gyermekmentés Élelmiszerosztást, tartós élelmiszer csomagokat támogattunk CIB Bankos élelmiszergyűjtő csapat támogatta élelmiszerosztásunkat Élelmiszer gyűjtéssel gyarapítottuk az élelmiszerosztás készletét Önkéntes csapatunk is élelmiszert gyűjtött 100 kilométert kóborolt az Orpheus Állatvédő Egyesület által megmentett kutyus


 • Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

  Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

  Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

  Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • további képek