2024.03.19. - József, Bánk

Babszem Néphagyományőrző Táncegyüttes - Kultúra, hagyományőrzés

Babszem Néphagyományőrző Táncegyüttes - Kultúra, hagyományőrzés
Babszem Néphagyományőrző Táncegyüttes - Kultúra, hagyományőrzésA Babszem Néphagyományőrző Táncegyüttes bemutatkozása: Az Újbudai Babszem Táncegyüttes 2000-ben jött létre. Ekkor Budai Babszem Táncegyüttes néven, 25 táncos kisgyermekkel, egy csoporttal tevékenykedett az együttes. Céljaink között nem csak és nem első sorban a színpadi fellépések szerepelnek, hanem a magyar néptáncok minél szebb, pontosabb, hitelesebb elsajátítása és előadása. Az együttes létszáma 140 táncos, ami folyamatosan nő. Ez évek során sokat szerepeltünk itthon és külföldön. Rendszeresen részt veszünk országos, táncegyüttesek közötti fesztiválokon.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A Babszem Néphagyományőrző Táncegyüttes részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18247143-1-43

További információ a szervezetről: Babszem Néphagyományőrző Táncegyüttes


Ne hagyja elveszni az adóegyszázalék forintokat, támogatása életeket menthet!
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!