2024.05.18. - Erik, Alexandra
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Adó 1 százalék

Az Angyali.hu Alapítvány élményt és segítséget ad megváltozott élethelyzetben lévő, betegségben szenvedő gyermekeknek - felnőtteknek, nélkülöző családoknak. Adó 1% felajánlással Ön is segítsen!

Egy tonna almát kaptak rászorulók

Termelőkkel közösen, az Angyali.hu Alapítvány, a Partiszkon Egyesület és a Mátrix Közhasznú Alapítvány almát, gombát, zöldséget, tartós élelmiszereket, csokoládét juttatott nélkülözők támogatásához.

Mikulás és ezernyi ajándék

Mikuláskor az Angyali.hu Alapítvány nagycsaládosokat, nehéz helyzetben élőket, illetve tehetséges - jó tanuló diákokat ajándékozott meg. A gyermekmentés támogatása szívügyünk.

Angyali Képzések a sikerért

Angyali képzések révén alapítványok, egyesületek, civil társaságokat, közösségeket segítettünk. Szervezetfejlesztő programunkat a NEA támogatásával valósítottuk meg.

Ezer gyermek kapott csomagot

A jótékonysági Mikulást ezer gyermek várta. Ajándékot kaptak a nehéz sorban élő, nagycsaládos, hátrányos helyzetben lévő gyermekek.

Élelmiszerosztást támogattunk

Az Angyali.hu is támogatta a jótékonysági élelmiszer segélyező programot, melyet a Mátrixosok szerveztek. Sok kicsi sokra megy, köszönjük Angyalok!

Klinikai gyógyítás támogatása

Mozgásterápiára alkalmas teret építenek a pszichiátriai klinikán kezelt betegeknek. A mozgás és a rendszeres sport segíti a lelki gyógyulást. Az angyali.hu Alapítvány támogatta a fontos ügyet!

Kívánságteljesítés

Az Angyali.hu Alapítvány élményt és segítséget ad megváltozott élethelyzetben lévő, betegségben szenvedő gyermekeknek - felnőtteknek, nélkülöző családoknak. Állj mellénk, segíts!

Élelmiszerosztást támogattunk

Négyszáz nagycsaládost, idős - egyedülállót, fedél nélkülit, összesen kb. 2000 főt támogattunk tartós élelmiszercsomagokkal. Köszönjük az együttműködést!

Díjátadás Kujundzsity Tifani részére

A Hétköznapi Angyalok Kerestetnek pályázaton díjazásban részesült Tifaninak határon átkelve, Szerbiába - Szabadkára meglepetésként vittük el a díját, aminek nagyon örült!

Hétköznapi Angyalok Kerestetnek

Az Angyali.hu Alapítvány Hétköznapi angyalok, nem hétköznapi tettei címmel alkotói pályázatot hirdetett. Cél az volt, hogy az emberek körében létrejövő alkalmi vagy mindennapi jótetteket összegyűjtse. A pályázatra 680 rajz, vers, irodalmi alkotás, fotó, egyéb alkotás érkezett! A díjazott alkotók díjai kiküldésre kerültek!

Babakocsi adomány az Angyalvárban

Az advent idején működő Angyalvárban az Angyali.hu Alapítvány Zselykét is támogatta. A néhány hónapos csöppség babakocsit kapott, mert eddig nem volt sajátja.

Adományt kaptak a bölcsődék

Bölcsődék, gyermek intézmények is rendszeresen részesülnek adományból a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központból

Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

további cikkek betöltése