2024.05.18. - Erik, Alexandra
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Lakhatás veszélyben

Lakhatás veszélyben

  0 Ft

  Csak regisztrált felhasználóknak!

 

4 gyermekes család vagyunk ,ahol lakunk most Budapesten egy szobás lakásban elkél költözünk június közepéig ,úgy volt megoldódik a problémánk ,édesanyám örökölt egy házat papamtol aki meghalt tavaly ,úgy volt hogy édesanyám átírja a részét nekünk a többit megvesszük részletre a többi orokostol ügyvéd által .Idáig ez így is volt ,de tegnap édesanyám közölte hogy nem fog menni a dolog mert van rá vevő aki készpénzzel fizetne és ez így kedvezőbb a többi orokosnek is meg édesanyámnak is .Teljesen padlóra kerültem ,mert ez volt a utolsó reményünk ,férjem építőiparban dolgozik ,lakásokat burkol,készültünk volna a felújításra is mert az is ment volna így .De most nem tudjuk mihez kezdjünk ,hitelt felvenni nem tudunk ,ezért kérek itt most segítséget hátha valaki tud valahogyan segíteni ,akar elkoltoznenk Pest környékére is .Kerestünk már házat reszletfizetesel is de még nem találtunk.Felek elveszítjük a gyerekeket ,férjem becsületesen dolgozik ,és most mégis bajban vagyunk !
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!