rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Galéria » Angyali.hu képes beszámoló » Mikulás támogatás, gyermekmentés

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Mikulás támogatás, gyermekmentés
  A(z) Mikulás támogatás, gyermekmentés című képet 702 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Vöröskereszt, Mikulásgyár támogatása A szeretet Mikulás idén is ezernél több gyerekhez érkezett ajándékkal Tápióbicskeiek kaptak tonnányi ruhát és cipőt Mesedoktor Csapat akcióban Hat németjuhász kutyust mentett meg az Orpheus Állatvédő Egyesület Élelmiszerosztás Gyümölcsöt és friss helyi zöldséget kaptak rászorulók a Mátrix Alapítványtól Adományt adtunk rászoruló gyerekeknek Játék adományok Élelmiszerrel segítettük a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági programját Évente tízezernél többször segít rászoruló családokon, egyéneken a Mátrix Közhasznú Alapítvány Vitamin osztó csapat
 • Gyermekmentés, adó 1% támogatása


  Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

  Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

  Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

  Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • további képek