rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Galéria » Angyali.hu képes beszámoló » Jókedvvel jobban gyógyulnak - bohócdoktor vizit kórházakban

 • 136084

  angyali.hu  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Jókedvvel jobban gyógyulnak - bohócdoktor vizit kórházakban
  A(z) Jókedvvel jobban gyógyulnak - bohócdoktor vizit kórházakban című képet 2458 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Dr. Péntek Éva egészségjavító jóga, Karitáció Alapítvány Élelmiszer adomány gyűjtés - sok segítő önkéntessel A szeretet Mikulás idén is ezernél több gyerekhez érkezett ajándékkal Adományosztás, cipőt kaptak nélkülöző embertársaink Hat németjuhász kutyust mentett meg az Orpheus Állatvédő Egyesület Élelmiszer gyűjtéssel gyarapítottuk az élelmiszerosztás készletét Vitaminosztáson segédkeztünk Sütievés a Mátrixosokkal Mesedoktor Csapat akcióban Tifani megkapta a megérdemelt díját Ezer jótékonysági Mikulás csomag készítést támogattunk Vidámítás a bohócdoktorokkal


 • Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

  Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

  Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

  Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • további képek