rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Galéria » Angyali.hu képes beszámoló » A Bohócdoktorok meglátogatták a nagybeteg piciket a gyermek intenzíven

 • 136084

  angyali.hu  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  A Bohócdoktorok meglátogatták a nagybeteg piciket a gyermek intenzíven
  A(z) A Bohócdoktorok meglátogatták a nagybeteg piciket a gyermek intenzíven című képet 2965 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Adományt adtunk a D2 ifjúsági fejlesztő csoportnak Adomány a Centerkébe Angyalvár, babakocsi adomány Élelmiszerosztást, tartós élelmiszer csomagokat támogattunk Ajándékosztás Ózdon, alapítványi segítő Mikulás Tehetséges gyerekek támogatása Élelmiszer gyűjtéssel gyarapítottuk az élelmiszerosztás készletét Gyermekvédelem, adományosztás Tarjás lecsót főzött és osztott jótékonysági céllal a Mátrix Alapítvány Élelmiszerrel segítettük a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági programját Mikulás ajándékozás Kutyával segíthető lelki terápia!
 • Gyermekmentés, adó 1% támogatása


  Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

  Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

  Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

  Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • további képek