2024.03.19. - József, Bánk

Báb-Szín-Tér Közhasznú Alapítvány - Kultúra, művészet

Báb-Szín-Tér Közhasznú Alapítvány - Kultúra, művészet
Báb-Szín-Tér Közhasznú Alapítvány - Kultúra, művészetA Báb-Szín-Tér Közhasznú Alapítvány bemutatkozása: Az alapítvány célkitűzése a bábszínházi kultúra ápolása, ismertetése, egy állandó bábszínházi műhely kialakítása Kaposváron. Az alapítvány tevékenysége a művészi és pedagógiai bábjáték eredményeinek felhasználására, azok megismertetésére, valamint egy modern, hiteles mai bábszínházi nyelv kialakítására irányul. A munkálkodás területei: Báb- és gyermekszínházi előadások évadszerű játszása a kaposvári BábSzínTérben. Kaposvár kulturális és oktatási intézményeivel, továbbá művészeti csoportjaival, való együttműködés.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

- BábSzínTér-i műhelymunka terepének kialakítása, saját előadások létrehozása, hasonló hazai és nemzetközi alkotó műhelyek meghívása és velük való együttműködés.
- BábSzínTér nyári játszóhely, raktár és próbahely kialakítása Kaposváron vagy egy közeli településen.
- BábSzínTér Nemzetközi Bábfesztivál szervezése Kaposváron, a már működő sikeres fesztiválokkal való együttműködés.
- Kaposváron a bábművészet beemelése az egyetemi és középiskolai képzések tematikájába.
- Amatőr gyermekbábcsoportok indításának ösztönzése, azokat vezető tanárok segítése pedagógiai bábműhely szervezésével.
- A Kárpát-medencében dolgozó magyar és társnépek bábos műhelyeinek bemutatása Kaposváron, velük való együttműködés a képzés és előadáscsere területén.

A Báb-Szín-Tér Közhasznú Alapítvány részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18024409-2-14

További információ a szervezetről: Báb-Szín-Tér Közhasznú Alapítvány


Ne hagyja elveszni az adóegyszázalék forintokat, támogatása életeket menthet!
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!