rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Adó 1 százalék

  Adó 1 százalékAz Angyali.hu Alapítvány élményt és segítséget ad megváltozott élethelyzetben lévő, betegségben szenvedő gyermekeknek - felnőtteknek, nélkülöző családoknak. Adó 1% felajánlással Ön is segítsen!
 • Angyal Várban vendégeskedtünk - videóval

  Angyal Várban vendégeskedtünk - videóvalMesemondás, jókedv, sok - sok ajándék az Angyal Várban, az Angyali.hu Alapítvánnyal.
 • Mikulás puttony sportszerekkel teli

  Mikulás puttony sportszerekkel teliSportszereket és persze édességet vitt az Angyali.hu Mikulás a sporttagozatos iskolába.
 • Hétköznapi Angyalok Kerestetnek

  Hétköznapi Angyalok KerestetnekAz Angyali.hu Alapítvány Hétköznapi angyalok, nem hétköznapi tettei címmel alkotói pályázatot hirdetett. Cél az volt, hogy az emberek körében létrejövő alkalmi vagy mindennapi jótetteket összegyűjtse. A pályázatra 680 rajz, vers, irodalmi alkotás, fotó, egyéb alkotás érkezett! A díjazott alkotók díjai kiküldésre kerültek!
 • Három tonna tartós élelmiszer nélkülözőknek

  Három tonna tartós élelmiszer nélkülözőknekA nélkülözés csökkentése érdekében családok, idős - egyedülállók, halmozottan hátrányos helyzetű embertársaink számára adományoztunk három tonna tartós élelmiszert.
 • Ezer gyermek Mikulás ajándékozását segítettük

  Ezer gyermek Mikulás ajándékozását segítettükEzer Mikulás csomaggal tettük örömtelivé rászoruló gyerekek életét. A Mikulásunk idén is a szegénység, a kirekesztettség, a nélkülözés ellen vette fel a küzdelmet. sikerrel!
 • Adományt kaptak a bölcsődék

  Adományt kaptak a bölcsődékBölcsődék, gyermek intézmények is rendszeresen részesülnek adományból a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központból
 • Legfrissebb képek

 • Élelmiszerosztást támogattunkAdó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

Hírek


kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Jótékony Cégek

 • Egyéb jótékonykodás

Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés