2024.07.18. - Frigyes
bohócdoktorok adó 1 százalék gyermekek

 

bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Adó 1 százalék

Az Angyali.hu Alapítvány élményt és segítséget ad megváltozott élethelyzetben lévő, betegségben szenvedő gyermekeknek - felnőtteknek, nélkülöző családoknak. Adó 1% felajánlással Ön is segítsen!

Egy tonna almát kaptak rászorulók

Termelőkkel közösen, az Angyali.hu Alapítvány, a Partiszkon Egyesület és a Mátrix Közhasznú Alapítvány almát, gombát, zöldséget, tartós élelmiszereket, csokoládét juttatott nélkülözők támogatásához.

Mikulás és ezernyi ajándék

Mikuláskor az Angyali.hu Alapítvány nagycsaládosokat, nehéz helyzetben élőket, illetve tehetséges - jó tanuló diákokat ajándékozott meg. A gyermekmentés támogatása szívügyünk.

Angyali Képzések a sikerért

Angyali képzések révén alapítványok, egyesületek, civil társaságokat, közösségeket segítettünk. Szervezetfejlesztő programunkat a NEA támogatásával valósítottuk meg.

Ezer gyermek kapott csomagot

A jótékonysági Mikulást ezer gyermek várta. Ajándékot kaptak a nehéz sorban élő, nagycsaládos, hátrányos helyzetben lévő gyermekek.

Élelmiszerosztást támogattunk

Az Angyali.hu is támogatta a jótékonysági élelmiszer segélyező programot, melyet a Mátrixosok szerveztek. Sok kicsi sokra megy, köszönjük Angyalok!

Klinikai gyógyítás támogatása

Mozgásterápiára alkalmas teret építenek a pszichiátriai klinikán kezelt betegeknek. A mozgás és a rendszeres sport segíti a lelki gyógyulást. Az angyali.hu Alapítvány támogatta a fontos ügyet!

Kívánságteljesítés

Az Angyali.hu Alapítvány élményt és segítséget ad megváltozott élethelyzetben lévő, betegségben szenvedő gyermekeknek - felnőtteknek, nélkülöző családoknak. Állj mellénk, segíts!

Élelmiszerosztást támogattunk

Négyszáz nagycsaládost, idős - egyedülállót, fedél nélkülit, összesen kb. 2000 főt támogattunk tartós élelmiszercsomagokkal. Köszönjük az együttműködést!

Díjátadás Kujundzsity Tifani részére

A Hétköznapi Angyalok Kerestetnek pályázaton díjazásban részesült Tifaninak határon átkelve, Szerbiába - Szabadkára meglepetésként vittük el a díját, aminek nagyon örült!

Hétköznapi Angyalok Kerestetnek

Az Angyali.hu Alapítvány Hétköznapi angyalok, nem hétköznapi tettei címmel alkotói pályázatot hirdetett. Cél az volt, hogy az emberek körében létrejövő alkalmi vagy mindennapi jótetteket összegyűjtse. A pályázatra 680 rajz, vers, irodalmi alkotás, fotó, egyéb alkotás érkezett! A díjazott alkotók díjai kiküldésre kerültek!

Babakocsi adomány az Angyalvárban

Az advent idején működő Angyalvárban az Angyali.hu Alapítvány Zselykét is támogatta. A néhány hónapos csöppség babakocsit kapott, mert eddig nem volt sajátja.