rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Galéria » Angyali.hu képes beszámoló » Plüssmaci adományok az adventi ünnepekre, nélkülöző gyerekeknek

 • 136084

  angyali.hu  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Plüssmaci adományok az adventi ünnepekre, nélkülöző gyerekeknek
  A(z) Plüssmaci adományok az adventi ünnepekre, nélkülöző gyerekeknek című képet 3585 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Játék adományok Adományok a Centerke Adományozó Központba Mikulás, Krampusz, ajándékok A Tavalyi játék adományok Jó helyre kerültek köszönyűk. Önkéntes csapatunk is élelmiszert gyűjtött Mikulás élménypedagógia A Bohócdoktorok meglátogatták a nagybeteg piciket a gyermek intenzíven Angyalvár, babakocsi adomány Tehetséges gyerekek támogatása Tifani megkapta a megérdemelt díját Friss gomba és gyümölcs adomány Fenyőfa osztás nélkülöző családok számára
 • Gyermekmentés, adó 1% támogatása


  Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

  Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

  Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

  Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • további képek