rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Galéria » Angyali.hu képes beszámoló » Élménypedagógia gyerekeknek :)

 • 136084

  angyali.hu  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Élménypedagógia gyerekeknek :)
  A(z) Élménypedagógia gyerekeknek :) című képet 3037 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Élelmiszerosztás, gyermekétkeztetés Élelmiszert adományoztunk Ajándékosztás Ózdon, alapítványi segítő Mikulás A Mátrix Közhasznú Alapítvány állami gondoskodásban élő gyermekek étkeztetését támogatta Élelmiszerosztás - a szegénység visszaszorításáért küzdünk Zselyke babakocsit kapott SEGÍTSÉGET KÉREK Gyermekkönyvtárban jótékonykodtak a Karitáció Alapítvány Bohócdoktorai Vöröskereszt, Mikulásgyár támogatása Mikulás ajándékozás Önkéntes segítők Élelmiszerrel és cipővel is segíti a rászorulókat a Karitáció Alapítvány!
 • Gyermekmentés, adó 1% támogatása


  Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

  Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

  Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

  Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • további képek