rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
  • Galéria » Angyali.hu képes beszámoló » Élelmiszer adományozást támogattunk

  • 136084

    angyali.hu  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr
    Élelmiszer adományozást támogattunk
    A(z) Élelmiszer adományozást támogattunk című képet 2364 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr
  • Hozzászólások ()

  • Ajánlott képeink

  • Adománycsomagokat vittünk a MikulásGyárba Sütievés a Mátrixosokkal Mihalovits Panka - Baleset a 10-es úton Az agysorvadásos Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget Cipőt osztottunk rászoruló embertársainknak ingyenesen Bartók Andrásné Gyöngyvér - Felolvasás Gyermekvédelem, adományosztás Nagycsaládosok élelmiszertámogatása Sportszer adomány az Angyali.hu Mikulástól Jótékonyság, tanárképzős énekkarosokkal Gyümölcsöt és friss helyi zöldséget kaptak rászorulók a Mátrix Alapítványtól Étkeztetési programjaink révén segítjük a nélkülözők életét


  • Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

    Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

    Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

    Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

  • további képek