rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Galéria » Angyali.hu képes beszámoló » Évente tízezernél többször segít rászoruló családokon, egyéneken a Mátrix Közhasznú Alapítvány

 • 136084

  angyali.hu  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Évente tízezernél többször segít rászoruló családokon, egyéneken a Mátrix Közhasznú Alapítvány
  A(z) Évente tízezernél többször segít rászoruló családokon, egyéneken a Mátrix Közhasznú Alapítvány című képet 2759 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Élelmiszert gyűjtöttünk az Élelmiszer Bankkal Élelmiszer gyűjtéssel gyarapítottuk az élelmiszerosztás készletét Jótékonyság, tanárképzős énekkarosokkal Télapónk vitt ajándékot Önkéntes segítők Élelmiszerosztás, gyermekétkeztetés Élelmiszert osztottunk Magára hagyott kutyatestvéreket mentett meg az Orpheus Állatvédő Egyesület Fertőző osztályokon is vidámítanak a bohócdoktorok Élelmiszer adomány gyűjtés - sok segítő önkéntessel Mikulás élménypedagógia Babzsák ajándékba


 • Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

  Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

  Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

  Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • további képek