rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Galéria » Angyali.hu képes beszámoló » Állatvédelem: Sára az Orpheus Állatvédő Egyesületnek köszönhetően került biztonságba és jutott haza

 • 136084

  angyali.hu  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Állatvédelem: Sára az Orpheus Állatvédő Egyesületnek köszönhetően került biztonságba és jutott haza
  A(z) Állatvédelem: Sára az Orpheus Állatvédő Egyesületnek köszönhetően került biztonságba és jutott haza című képet 2819 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Élelmiszer adomány gyűjtés - sok segítő önkéntessel Évente többszáz gyermek gyógyulásában segédkezik a Karitáció Alapítvány bohócdoktor csapata! Mikulás élménypedagógia Az élelmiszerosztáson a gyerekek külön kaptak finomságokat Családtámogatás, élelmiszerosztás SEGÍTSÉGET KÉREK Fenyőfa osztás nélkülöző családok számára 100 kilométert kóborolt az Orpheus Állatvédő Egyesület által megmentett kutyus Az agysorvadásos Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget Élelmiszert adományoztunk Családtámogatás Kurucz Hanna - Hajtincs
 • Gyermekmentés, adó 1% támogatása


  Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

  Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

  Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

  Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • további képek