2021.06.18. - Arnold, Levente

Ebtenyésztők és Hobby Kutyások Mosonmagyaróvári Szervezete - Kulturális tevékenység, ismeretterjesztés

Ebtenyésztők és Hobby Kutyások Mosonmagyaróvári Szervezete - Kulturális tevékenység, ismeretterjesztés
Ebtenyésztők és Hobby Kutyások Mosonmagyaróvári Szervezete - Kulturális tevékenység, ismeretterjesztésAz egyesület bemutatkozása: Minket, alapító tagokat a szervezet megalapításában többek között az a cél vezérelt, hogy felpezsdítsük Mosonmagyaróvár és környéke kutyás életét, elsősorban a színvonalas, barátságos, kellemes hétvégi kikapcsolódást biztosító kutyakiállítások szervezésével, valamint a MEOE Mosonmagyaróvári Helyi Szervezetével együttműködve tartott kutyaiskola keretein belül családias, baráti hangulatban ismertessük meg a kulturált, felelősségteljes kutyatartás alapjait az oda kilátogatókkal.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Kiemelt figyelmet fordítunk a helyi kutyamenhely támogatására, és élő környezetünk megóvására, amit azért is rendkívül fontosnak tartunk, mivel véleményünk szerint az önfeledt, egészséges kutyázás elengedhetetlen tényezője a tiszta, ápolt környezet és a természeti értékek maradéktalan megóvása.

Amint egyesületünk elnevezése is mutatja, tagjaink Mosonmagyaróvár és környéki hobbi kutyások és ebtenyésztők, akiket a kutyázás közös szenvedélye kovácsolt egyesületté, hogy egyesült energiával szervezeti formában az ember legjobb barátja érdekében népszerűsítsük, terjesszük a kutyatartás modern, európai elveit.

Az Ebtenyésztők és Hobby Kutyások Mosonmagyaróvári Szervezete részére az adóegyszázalék felajánláshoz az adószám: 18987320-1-08

További információ a szervezetről: Ebtenyésztők és Hobby Kutyások Mosonmagyaróvári Szervezete


Ne hagyja elveszni az adó 1% forintokat, támogatása életeket menthet!
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!