rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Galéria » Angyali.hu képes beszámoló » Ezer jótékonysági Mikulás csomag készítést támogattunk

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Ezer jótékonysági Mikulás csomag készítést támogattunk
  A(z) Ezer jótékonysági Mikulás csomag készítést támogattunk című képet 1081 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Sütievés a Mátrixosokkal Állatvédelem: Sára az Orpheus Állatvédő Egyesületnek köszönhetően került biztonságba és jutott haza Élelmiszerosztást támogattunk Meseolvasással segítenek a gyermekmentő mesedoktorok kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu 100 kilométert kóborolt az Orpheus Állatvédő Egyesület által megmentett kutyus Egész évben folyamatos az adomány osztás és gyűjtés a Mátrix Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központban CIB Bankos élelmiszergyűjtő csapat támogatta élelmiszerosztásunkat Élelmiszerosztás - 250 ételcsomag került családokhoz, idősekhez Teherautónyi adományt adtunk Élelmiszerosztás - a szegénység visszaszorításáért küzdünk Magára hagyott kutyatestvéreket mentett meg az Orpheus Állatvédő Egyesület Bohócdoktorok - gyermekmentés


 • Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

  Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

  Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

  Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • további képek