2024.07.17. - Endre, Elek

Regisztráció

FIGYELEM! A freemail.hu, citromail.hu és néhány ingyenes postafiókba a regisztrációs levelek nagy késéssel, vagy olykor egyáltalán nem érkeznek meg! Javasoljuk hogy gmail.com vagy outlook.com fiókkal regisztrálj!

Fontos: a regisztrációd érvényesítéséhez szükség van valódi e-mail címed megadására (ahova aktiváló kódot postázunk ki) ha nem Te regisztráltál (hanem valaki más), a regisztrációs értesítőt hagyd figyelmen kívül!

Ha regisztráció után (néhány percen belül) nem érkezik meg a risztrációt aktiváló kód, lehet, hogy a levelező rendszer SPAM szűrője a levélszemét közé tette az automatikus válaszlevelet. Érdemes megnézni ott, és onnan "NEM SPAM"-ra állítani, majd aktiválni... (aktiválásra egyébként két nap áll rendelkezésre, utána a megkezdett regisztráció automatikusan törlődik)!

Javasoljuk, hogy a könnyebb kezelhetőség érdekében a regisztráció során ékezet és szóköz nélküli (betűkből és számokból álló) felhasználónevet és jelszót írj be (egyébként tetszés szerint bármi lehet)!

Regisztrációd önkéntes, az oldalra / oldalrendszerre és a www.bolhapiac.net ingyenes hirdetési oldalra is érvényes!

Regisztrációddal elfogadod a weboldal és az összes hozzá kapcsolódó alkalmazás felhasználási feltételeit, az adatvédelmi irányelveket, illetve az oldalra / oldalrendszerre vonatkozó összes szabályt.


Becenév/Valódi név *

Így fogunk szólítani az oldalon!

E-mail cím *

Ezzel tudsz bejelentkezni. Kérjük kerüld a freemail-es vagy citromail-es fiók megadását!

Jelszó *

Ezzel tudsz bejelentkezni!

Jelszó megerősítés *

Írd be mégegyszer ugyanazt!

Nemed

Kérlek válaszd ki!

Születési dátum

1999-09-09 formátumban kérjük!

Bemutatkozás (írj magadról):


   Regisztrációmmal elfogadom a weboldal és az összes hozzá kapcsolódó alkalmazás felhasználási feltételeit, az adatvédelmi irányelveket, illetve az oldalra / oldalrendszerre vonatkozó összes szabályt.

Ellenőrző kód:
Erre a robotok miatt van szükség!Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!