2020.11.26. - Virág
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés

Átmeneti nehézséggel rendelkező család segítséget kér

Átmeneti nehézséggel rendelkező család segítséget kér

  0 Ft

  Csak regisztrált felhasználóknak!

  303322528

Átmeneti nehézséggel rendelkező három gyermekes család segítséget szeretne kérni.Én az édes anyuka jelenleg gyeden vagyok itthon az 1 éves kislányunkkal, amely miatt a családi kassza sajnos kevés.Három éve vásároltuk az ingatlanunkat, amelyet folyamatosan szépítgettünk, amíg mindketten dolgoztunk.Terveinkben a nyílászáróink cseréje sajnos nem sikerült, pedig nagyon szükséges lenne, mert télen igen sok meleg szökik ki az ablakainkon. Itt szeretnénk segítséget kérni, hogyha valaki tudna nekünk segíteni abban, hogy használt vagy új műanyag nyílászárókat hozna nekünk az nagyon nagy segítség lenne a családunknak a jövőre nézve is.(hisz a fűtés számlánkon is meglátszódna) Összesen három szoba, egy konyha és egy folyosó nyílászáró cseréjéhez kérnénk a segítséget. A szobák és a konyha ablak méretei: 235X155cm, a folyosóé:185x155cm. Információink szerint nehéz ilyen méretű ablakokat szerezni, de bármilyen nemű megoldást szívesen meghallgatunk.
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!