rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Gergely Andrea Új kívánság feladása

 • Share on Tumblr
  Andrea Gergely
  Andrea Gergely
  Angyali.hu Alapítvány

  - kívánságteljesítés,

  - jótékonyság,

  - rászorulók támogatása,

  - gyógyulás támogatása,

  - kórháztámogatás,

  - betegség megelőzés,

  - kívánságteljesítő.

  Kívánságteljesítő Angyalaink segítik a beteg / nélkülöző gyerekek, rászoruló családok boldogabb életét. Segítsünk közösen a problémák megoldását! Szerezzünk együtt örömet!

  Gergely Andrea

  Üdvözlöm Szeretnék segítséget kérni. Sajnos elég nagy bajban vagyok. Három gyermekeket egyedül nevelem. Albérletbe lakunk. Mosz sajnálom de semilyen karácsonyt nem tudok csinálni gyermekeimmek . Szeretnék segítséget kérni. Bármit elfogadunk. Debreceni lakosok vagyunk. Tisztelettel Andrea. 06305416713

  Share on Tumblr
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • Hozzászólások

 • További hirdetések

 • 2020.03.25. 12:45
  Kívánságok, kérések

  Segíts kérlek !

  Feladó: Szandra
  Ár: 170000
 • 2019.12.18. 14:12
  Kívánságok, kérések

  Fűtési támogatás 2 kisgyerek

  Feladó: Orsi
  Ár: 30000
 • 2020.03.25. 12:51
  Kívánságok, kérések

  Segíts kérlek !

  Feladó: Szandra
  Ár: 170000
 • 2019.05.19. 11:48
  Kívánságok, kérések

  malom

  Feladó: MARIBABA
  Ár: 0