rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Segitségkérés Új kívánság feladása

 • Share on Tumblr
  czinke zoltán
  czinke zoltán
  Angyali.hu Alapítvány

  - kívánságteljesítés,

  - jótékonyság,

  - rászorulók támogatása,

  - gyógyulás támogatása,

  - kórháztámogatás,

  - betegség megelőzés,

  - kívánságteljesítő.

  Kívánságteljesítő Angyalaink segítik a beteg / nélkülöző gyerekek, rászoruló családok boldogabb életét. Segítsünk közösen a problémák megoldását! Szerezzünk együtt örömet!

  Segitségkérés

  Szép napot Mindenkinek! Czinke zoltán vagyok!Édesanyámmal egy háztartásban élünk, sajnos édesanyám október elején korházba került trombózissal mely során jobb lábát amputálni kellet! Közben én is korházba kényszerültem hasnyálmirigy gyulladás miatt!Igy több mint 2 hónapja táppénzen vagyok, a kezelések gyógyszerek minden pénzünket felemésztették arrol nemis beszélek hogy a téli tüzelöt is megkellet vásárolni! December eleje óta egy forint nélkúl vagyunk, Édesanyám csak január végén én pedig január 10 én kapok pénzt! Kérem önöket ha valaki tud segitsen ha csak pár ezer forinttal megköszönném! Számlaszám:18203624 01478593 10010021! kÉREM SEGITSENEK!

  Share on Tumblr
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • Hozzászólások