rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Kérem segítsenek.Már ennivalóra sincsen pénzünk. Új kívánság feladása

 • Share on Tumblr
  Rita
  Rita
  Angyali.hu Alapítvány

  - kívánságteljesítés,

  - jótékonyság,

  - rászorulók támogatása,

  - gyógyulás támogatása,

  - kórháztámogatás,

  - betegség megelőzés,

  - kívánságteljesítő.

  Kívánságteljesítő Angyalaink segítik a beteg / nélkülöző gyerekek, rászoruló családok boldogabb életét. Segítsünk közösen a problémák megoldását! Szerezzünk együtt örömet!

  Kérem segítsenek.Már ennivalóra sincsen pénzünk.

  Kedves mindenki.Keresnék olyan jószándékú,segíteni tudó és akaró embereket,akik csak pár forinttal is de ki tudnanak segíteni.Kérem önöket segítsenek.Bárkinek emailben leírom miért nincsen már kenyérre sem pénzünk.Nyilvánosan nem szeretném leírni mert szégyenlem.De kérem ha tud segíteni,akkor irjon rám.Nem alkoholra,nem cigarettára,nem bulikra,nem nyaralásra kell a pénz.Hanem kenyérre és élelmiszerre.Míg masok a nyaralast tervezgetik,és addig azon morfondírozok hogy hogyan lesz holnap,és hogyan lesz holnapután és azután.Édesapammal ketten élünk,édesapam nyugdíjas,én dolgozom.De nagyon nagy bajban vagyunk.Jelmondatom,KIS SEGÍTSÉG IS NAGY SEGÍTSÉG....Az email címem salamon133@gmail.com,ha valaki anonim szeretne maradni akkor segíteni a következő számlaszámon tud: Erste bank 11600006-00000000-43646478
  Előre is köszönöm:Rita

  Share on Tumblr
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • Hozzászólások