rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • SOS segítség kérése az életbe maradásért Új kívánság feladása

 • Share on Tumblr
  Gabika
  Gabika
  Angyali.hu Alapítvány

  - kívánságteljesítés,

  - jótékonyság,

  - rászorulók támogatása,

  - gyógyulás támogatása,

  - kórháztámogatás,

  - betegség megelőzés,

  - kívánságteljesítő.

  Kívánságteljesítő Angyalaink segítik a beteg / nélkülöző gyerekek, rászoruló családok boldogabb életét. Segítsünk közösen a problémák megoldását! Szerezzünk együtt örömet!

  SOS segítség kérése az életbe maradásért

  Gabinak hívnak 3 gyermekes édesanya vagyok nagyon beteg kislányunknak szeretnénk segítséget kérni 8 éves több súly os betegsége van gyomor szonda műtét előtt áll súlyos szájpadhasadékos pépeset eszik és tápszert mert elvesztette az összes fogát.Nagy műtét előtt áll ami megmenthetné az életét sajnos ehez 500000ft-ot kellene előteremteni ami kilátástalan anyagi helyzetünk miatt mivel én ápolási díjon vagyok és 24 rás felügyeletet és gondozást igényel Debrecenbe,Miskolc és Buadapesten kezelik ezért nagy szükségünk volna anyagi támogatásra de bármilyen segítséget elfogadunk.Hogy életbe maradhasson a kislány gabika.Kérem szépen segítsenek.elérhetőség tel:06307858265 Cím:3381 Pély József Atilla út 1 ha segíteni szeretne itt erre a számlaszámlra megteheti számlaszám:Centrál Tkszöv. :69400441-19099668 ha valaki Tisztelettel :Gabi

  Share on Tumblr
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • Hozzászólások