2022.12.01. - Elza
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

SOS Karácsonyi segítség kérés!

SOS Karácsonyi segítség kérés!

  10000 Ft

  Csak regisztrált felhasználóknak!

  06306484932

4 Gyermekes édesanya vagyok segítséget szeretnék kérni.Súlyos beteg kislányommal súlyos beteg kislányommal itthon vagyok 24 órás állandó felügyeletre és gondozásra szorul.8 Éves mozgássérült gyomor szondája van súlyos szájpadhasadékos és teljesen cselekvő képtelen nagyon nehéz anyagi körülmények között élünk ezért szeretnék segítséget kérni olyan segítőkész emberektől akik valóban segítenének szükségünk lenne tartós élelmiszerre valamint nagyon megkönnyítené a mindennapi életünket egy bicikli de bármilyen segítséget elfogadnánk.Anyagi támogatást is fogadnánk amit a kislány gyógyítatására fordítanánk ha valaki többet akar megtudni családunkról és segíteni szeretne ezen a számon tud elérni 06306484932 vagy emailon:szecsilaszlo0414@gmail.com Pély 3381 József Attilla út1
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!