rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Legnagyobb álmom, hogy cserediák lehessek! Új kívánság feladása

 • Share on Tumblr
  Inez Szendi-Joó
  Inez Szendi-Joó
  Angyali.hu Alapítvány

  - kívánságteljesítés,

  - jótékonyság,

  - rászorulók támogatása,

  - gyógyulás támogatása,

  - kórháztámogatás,

  - betegség megelőzés,

  - kívánságteljesítő.

  Kívánságteljesítő Angyalaink segítik a beteg / nélkülöző gyerekek, rászoruló családok boldogabb életét. Segítsünk közösen a problémák megoldását! Szerezzünk együtt örömet!

  Legnagyobb álmom, hogy cserediák lehessek!

  Szép napot mindenkinek, Szendi-Joó Inez vagyok. Édesanyámmal és kishúgommal élek együtt, édesanyám nemrégen vált el a nevelőapámtól.Sajnálatos módon gerincferdülésem van, ezért speciális fűzőt kell hordanom. Május óta önkénteskedek az AFS Nemzetközi cserediákszervezetnél, mely diákoknak nyújt lehetőséget egy ilyen csereév megtapasztalására is - én Portugáliába kaptam helyet, ami nagyszerű hír, ugyanis nyitott vagyok a portugál kultúrára, és emberekre is egyaránt. Ettől a csereévtől rengeteget várok: folyékony portugál nyelvtudást, önállóságot, még nyitottabbá válást, önmagam megismerését... úgyszólván ez lenne életem nagy kalandja, és egy ugródeszka is számomra. Azonban a programdíj magas, összesen 1890000 Forint, aminek 20 %-át január 31-ig kell befizetnem. Sajnos édesanyám ezt a pénzt a minimálbér-szintű fizetése mellett nem tudja előteremteni, így alapítványokhoz, és szervezetekhez fordulok, hátha segítő kezekre találok.
  Előre is köszönöm a segítséget!

  Share on Tumblr
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • Hozzászólások