rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • SEGÍTSENEK KÉREM :( Új kívánság feladása

 • Share on Tumblr
  Rita
  Rita
  Angyali.hu Alapítvány

  - kívánságteljesítés,

  - jótékonyság,

  - rászorulók támogatása,

  - gyógyulás támogatása,

  - kórháztámogatás,

  - betegség megelőzés,

  - kívánságteljesítő.

  Kívánságteljesítő Angyalaink segítik a beteg / nélkülöző gyerekek, rászoruló családok boldogabb életét. Segítsünk közösen a problémák megoldását! Szerezzünk együtt örömet!

  SEGÍTSENEK KÉREM :(

  Üdvözlök mindenkit.Nagyon nagy segítségre lenne szükségem.Ami lehet hogy pár embernek nem nagy dolog,de nekem hatalmas segítség lenne.Kérem aki tud segíteni segítsen nekem.Hatalmas anyagi gondokkal küzdünk nyugdíjas édesapammal.Kb 30ezer fttal kihúznank a következő fizetésemig,mert sajnos édesapám nyugdíját egy hónapban sem tudjuk levenni a szamlájáról mert levonja a bank.Az én fizetésem kb 90százalékát pedig kifizetjük a többi csekkre.Sokszor még nem is elég.Kérem önöket,aki tud segítsen.Tudom hogy legtöbben a gyermeket nevelő családokon segítenek,de valaki szánjon meg minket is kérem.Akár egyszeri,akár állandó támogatót keresnék aki önzetlenül segíteni akar és tud is.Termèszetesen bármekkora összeg jól jön,ezért barmekkora összeget szívesen fogadnék.Aninim segítőknek a számlaszámom a következő: Erste bank 11600006-00000000-43646478
  Ha barmi kérdést feltenne akkor a salamon133@gmail.com email címen nagyon szívesen válaszolok bármilyen kérdèsre.Előre is köszönöm bárkinek aki megszán bennünket.

  Share on Tumblr
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • Hozzászólások