rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • MINDEN FORINT NAGY SEGÍTSÉG Új kívánság feladása

 • Share on Tumblr
  Rita
  Rita
  Angyali.hu Alapítvány

  - kívánságteljesítés,

  - jótékonyság,

  - rászorulók támogatása,

  - gyógyulás támogatása,

  - kórháztámogatás,

  - betegség megelőzés,

  - kívánságteljesítő.

  Kívánságteljesítő Angyalaink segítik a beteg / nélkülöző gyerekek, rászoruló családok boldogabb életét. Segítsünk közösen a problémák megoldását! Szerezzünk együtt örömet!

  MINDEN FORINT NAGY SEGÍTSÉG

  Mindenkit üdvözlök.Nagyon nagy a baj.Kérek minden kedves segítőkész embert,hogy segítsenek nekünk.Nyugdíjas édesapámmal lakom együtt.Sokszor még ennivalóra sincsen pénzünk.Egyszeri vagy akár állandó segítőt,segítőket keresek.Akik picit könnyebbé teszik egy néha éhező apa és lánya életét.Kb 30 ezer ftra lenne szükségünk,de termèszetesen bármekkora összeg miatt nagyon hálás lennék.Ha aki segít anonim szeretne maradni,akkor a következő számlaszámon tud segíteni:Erste bank 11600006-00000000-43646478 Ha fel szeretné venni velem a kapcsolatot akkor a következő email címen megteheti.salamon133@gmail.com
  Segítségüket előre is köszönöm.Rita

  Share on Tumblr
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • Hozzászólások