2020.11.23. - Kelemen, Klementina

Vas megyei Lisztérzékenyek Érdekvédelmi Egyesülete - Érdekképviselet, nevelés

Vas megyei Lisztérzékenyek Érdekvédelmi Egyesülete - Érdekképviselet, nevelés
Vas megyei Lisztérzékenyek Érdekvédelmi Egyesülete - Érdekképviselet, nevelésA Vas megyei Lisztérzékenyek Érdekvédelmi Egyesületének bemutatkozása: Az Egyesület célja: Az Egyesület tagjai érdekeinek képviselete, egymás megismerésének elősegítése. A lisztérzékeny gyermekek, családtagjaik és környezetük ( óvoda, iskola, munkahely) oktatásának, nevelésének előmozdítása a zökkenőmentes társadalmi beilleszkedés az egyéni érvényesülés elősegítése érdekében. A gyermekek önálló, felnőtt életre való felkészítése, pályaválasztási gondok esetén tanácsadás.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%
- A Magyarországon működő országos és vidéki egyesületekkel való kapcsolatfelvétel, a széleskörű tájékozottság és tájékoztatás kialakításának céljából.

- A lisztérzékenységgel kapcsolatos ismeretek folyamatos bővítése, továbbképző előadások (orvosok, dietetikusok, egyéb egészségügyi szakdolgozók részvételével) szervezése.

- Újonnan felismert lisztérzékeny gyermekek és családtagjaik pártfogása, a kezdeti nehézségeken való átsegítése.

- Kapcsolatok kiépítése a diétás- és egyéb élelmiszereket előállító és forgalmazó vállalatok között ( új gluténmentes termékek ismertetése, termékek összetételének megismerése, összetétel megváltoztatásának közlése, stb. ) .

- Az Egyesületben tevékenykedő lisztérzékeny gyermekek közös kirándulásainak, táborozásainak megszervezése, rászorulók anyagi támogatása).

- Az Egyesület az 1997. évi CLVI. Törvény 26§ c./1 pontjában írott egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító-, egészségügyi rehabilitiációs tevékenységet végez, mint közhasznú tevékenységet.

Ezen közhasznú szolgáltatásból az Egyesület tagjain kívül bárki részesülhet.

A Vas megyei Lisztérzékenyek Érdekvédelmi Egyesülete részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18888702-1-18

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Vas megyei Lisztérzékenyek Érdekvédelmi Egyesülete


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!