2020.11.23. - Kelemen, Klementina

MAZSIHISZ Szeretetkórházért Közhasznú Alapítvány - Egészségügyi intézmény támogatása

MAZSIHISZ Szeretetkórházért Közhasznú Alapítvány - Egészségügyi intézmény támogatása
MAZSIHISZ Szeretetkórházért Közhasznú Alapítvány - Egészségügyi intézmény támogatásaA MAZSIHISZ Szeretetkórházért Közhasznú Alapítvány bemutatkozása: A szervezet célja: A MAZSIHISZ Szeretetkórházban korszerű betegellátási struktúra kialakítása, az intézmény gyógyító, egészségügyi rehabilitációs tevékenységének és tudományos-, kutató-, oktató munkájának segítése és támogatása, valamint a kórház mindennapi működésében a hitéleti követelmények megtartásának (különös figyelemmel a vallási szabályok szerinti étkezésre) folyamatos támogatása. Az Alapítvány céljainak megvalósítása érdekében vagyonából támogatja az intézményt:
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%
1. magasabb színvonalú működtetéséhez, fejlesztéséhez szükséges új források és lehetőségek feltárását,
2. a rendelkezésre álló források optimális felhasználására alkalmas, jól koordinált irányítási rendszer megteremtését,
3. a szakember- és műszerellátottság fejlesztésével, az ellátási - ápolási feltételek javításával, más intézményekkel „versenyképes” szolgáltatások nyújtását,
4. a kórház és az ellátást igénylő személyek mindennapi kapcsolatának kialakítását,
5. egészség megőrzési, betegségmegelőzési, egészségügyi rehabilitációs tevékenységét,
6. szociális tevékenységének ellátását, az időskorúak gondozásának elősegítését,
7. a humán erőforrás hatékonyságának emelése érdekében, az orvosok, az ápoló személyzet oktatását és továbbképzését támogatja, segíti a szakmai utak szervezését,
8. támogatja az intézmény kutatási -fejlesztési feladatainak ellátását,
9. hitéleti tevékenységének folyamatos biztosítását.

A MAZSIHISZ Szeretetkórházért Közhasznú Alapítvány részére az adóegyszázalék felajánláshoz az adószám: 18173503-1-42

További információ a szervezetről:MAZSIHISZ Szeretetkórházért Közhasznú Alapítvány


Ne hagyja elveszni az adó 1% forintokat, támogatása életeket menthet!
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!