rss
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Négy gyermekes család Új kívánság feladása

 • Share on Tumblr
  Szécsi Gabriella
  Szécsi Gabriella
  Angyali.hu Alapítvány

  - kívánságteljesítés,

  - jótékonyság,

  - rászorulók támogatása,

  - gyógyulás támogatása,

  - kórháztámogatás,

  - betegség megelőzés,

  - kívánságteljesítő.

  Kívánságteljesítő Angyalaink segítik a beteg / nélkülöző gyerekek, rászoruló családok boldogabb életét. Segítsünk közösen a problémák megoldását! Szerezzünk együtt örömet!

  Négy gyermekes család

  Gabinak hívnak négy gyermekes édesanya vagyok,férjemmel közösen neveljük gyermekeinket.Van egy nagyon beteg kislányunk aki fejlődési rendeleneséggekel született süket néma,súlyos szájpad hasadékos,piereobin szindrómás,ranady szindrómás,mozgás sérült,donga lábas,középsúlyos értelmi sérült.Férjem jelenleg közmunka programban vesz részt.Kislányt Budapestre és Debrecenbe hordjuk állandó orvosi és korházi ellátásra szorul.24 orás állandó felügyeletre szorul.Sajnos anyagilag nagyon megviseli a családot.Ezért szeretnék segítséget kérni...SOS...Jó szándékú emberektől.Anyagi segítségre lenne szükségünk vagy bármilyen segítséget elfogadunk.De nagyon nagy szükségem volna egy biciklire amivel ki tudnák mozdulni a beteg kislánnyal mivel csak így tudom szállítani a donga lába miatt és súlyos gerinc betegsége miatt nem tud hosszú távon közlekedni.Tel:.06307858265

  Share on Tumblr
Gyermekmentés, adó 1% támogatása


Adó 1+1 százalék kapcsán minden az oldalon! Adó egy százalék linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Alapítványok listája, egyesületek listája! Az szja 1+1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1% -a nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az szja 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célba juttatással is sokat segíthetsz!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott személyi jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására.

Alapítványok és egyesületek tevékenységének támogatásával, az adó 1% felajánlása révén adóbevalláskor úgy segíthetünk, hogy az nem kerül semmibe sem. Válasszon egy jó ügyet, adó egyszázalék felajánlása óriási segítség!

Adó 1% felajánlását alapítványunk hálás köszönettel fogadja!

 • Hozzászólások